Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

+23 Huis Te Koop Lommel Belgie Referenties

+23 Huis Te Koop Lommel Belgie Referenties. Openhuizendag op 11 juni van 11:00 tot 12:00 de woning is gunstig gelegen binnen het bruisende centrum van lommel maar toch in een rustige zijstraat. Via de inkomhal kunt u naar de 3 slaapkamers die voorzien zijn van een mooie oppervlakte.

Huis te koop Norbert Neeckxlaan 175 Lommel [funda]
Huis te koop Norbert Neeckxlaan 175 Lommel [funda] from www.funda.nl

U kan momenteel de ruime zolder betreden via een vlizotrap, maar er is. Ontdek alle huizen te koop in lommel (+ deelgemeenten) op zimmo. Garage te koop in lommel;

Bekijk Publicaties Met Foto's, Verkoopgeschiedenis En Gebruik Onze Gedetailleerde Filters Om Het Perfecte Pand Te Vinden.


Lommel · 184 m² · 2.038 €/m² · 3 kamers · 1 badkamer · huis · berging · tuin · gerenoveerd · kelder · terras. Openhuizendag op 11 juni van 11:00 tot 12:00 de woning is gunstig gelegen binnen het bruisende centrum van lommel maar toch in een rustige zijstraat. Leefruimte, keuken, badkamer en 1 slaapkamer we betreden de woning via de inkomhal afgewerkt met dressing.

Bij Elk Huis Vind Je Ook Buurtinfo En De Gem.


En krijg zo nog beter en duidelijker een beeld van wat deze woning u te bieden heeft! Deze woning op een domein van maar liefst 6ha is uitzonderlijk gelegen in een zeer rustige, groene setting. Huis te koop vrijgoed 44, 2400 mol.

En Dit Allemaal Van Thuis Uit!


Je kan van elk pand foto's en informatie bekijken, of zelf meteen contact opnemen met de makelaar. Op dit moment hebben we 3 huizen te huur, 71 huizen te koop, 26 appartementen te koop en 11 appartementen te huur. Op zoek naar een specifiek type?

Hierdoor Geniet De Woning Een Energiescore B En Dus Een Laag Energie Verbruik.


Huis te koop in lommel (3920) 3920, kattenbos, lommel, provincie limburg. Mooie chalet woning te lommel op 1255m² (domicilie mogelijk) € 175.000. Op realo vind je 24 huizen te koop in lommel.

Appartement Te Koop In Lommel;


Grond te koop in lommel; Eviestraat 34 lommel rustig gelegen, goed onderhouden woning (125 m²) met een charmante woonkamer, 3 slaapkamers en een garage op een mooi. *veel lichtinval *terras met grote tuin