Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

+23 Het Broeker Huis 2022

+23 Het Broeker Huis 2022. Consultez 42 avis sur het broeker huis, noté 4,5 sur 5 sur tripadvisor et classé #2 sur 6 restaurants à broek in waterland. Marga zwarthoed en het broeker huis hebben vanaf augustus 2020 de handen ineen geslagen voor een concept dat in de omgeving van waterland en volendam nog niet bestond:

Het Broeker Huis Top Trouwbedrijven
Het Broeker Huis Top Trouwbedrijven from www.toptrouwbedrijven.nl

Bij mooi weer kan de ceremonie buiten plaatsvinden op de prachtige binnenplaats. Het broeker huis ligt in broek in waterland, één van de mooiste dorpen van nederland, op zeer korte afstand van. Het broeker huis is een unieke locatie om te trouwen.

Bij Mooi Weer Kan De Ceremonie Buiten Plaatsvinden Op De Prachtige Binnenplaats.


Het broeker huis, broek in waterland: See 42 unbiased reviews of het broeker huis, rated 4.5 of 5 on tripadvisor and ranked #2 of 6 restaurants in broek in waterland. Over ons zwarthoed in het broeker huis staat voor eerlijk, smaakvol, vers gemaakt en vooral lekker eten!

Consultez 42 Avis Sur Het Broeker Huis, Noté 4,5 Sur 5 Sur Tripadvisor Et Classé #2 Sur 6 Restaurants À Broek In Waterland.


Het broeker huis, broek in waterland : See 42 unbiased reviews of het broeker huis, rated 4.5 of 5 on tripadvisor and ranked #2 of 6 restaurants in broek in waterland. Samen beschikken zij over de competenties die nodig zijn om de stichting adequaat te kunnen besturen.

Bij Mooi Weer Kan De Ceremonie Buiten Plaatsvinden Op De Prachtige Binnenplaats!


Het lekkerste plekje van broek in waterland om te eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten!! Het pand is gevestigd op leeteinde 16 in broek in waterland. Het broeker huis is gebouwd in 1775 door de amsterdamse stadsbouwmeester abraham van der hart.

Huis Dat Vroeger Een Topgevel Moet Hebben Gehad Delftsekade 13.


De grote zaal, de tuinzaal en de regentessekamer. Fungeren als thuisbasis voor tal van dorpsverenigingen, plek voor dorpsgerelateerde feesten, de 'huiskamer' voor broekers, etc. Onder het luiden van de kerkklokken kunt u bovendien per boot arriveren!

In Het Statige Pand Zijn Sfeervolle Ruimten Te Huur:


Gezinnen, ouderen, jongeren, kinderen, volwassenen, sportliefhebbers, filmliefhebbers, muziekliefhebbers. Het broeker huis, broek in waterland: Frank ermers joost broekhuis jelmer altena