Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beroemde Huis Te Koop Brasschaat 2022

Beroemde Huis Te Koop Brasschaat 2022. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in brasschaat (2930), antwerpen Deze woning heeft een perceeloppervlakte van 1.666m² en een bewoonbare.

Immo te koop in Brasschaat 2930
Immo te koop in Brasschaat 2930 from www.immospeurder.com

Dicht bij het centrum van brasschaat staat deze moderne woning van 1991 op een grond van ca. 2930 brasschaat lage kaart 44 te koop. De bewoonbare oppervlakte is 175m².

Totale Oppervlakte 405 M 2.


De woning heeft een ruime inkomhal, een gastentoilet, 4 slaapkamers, een bureel, 2 uiterst. Bekijk publicaties met foto's, verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Verzorgde en goed onderhouden woning met 2.

2930 Brasschaat Gezondheidslei 65 Te Koop.


Immoscoop.be is de snelste weg naar je droomwoning. Staat je huis te huur of verkoop je je. Te renoveren woning met 2 slaapkamers en een garage, gelegen te brecht.

Het Huis Met 3 Slaapkamers Heeft Veel Lichtinval En Is Gelegen Op Een Zonnig Half Open Perceel Van 400 M² In Het Centrum Van Brasschaat.


Woningen in brasschaat (2930) zoek je een nieuwe woning om te kopen of te huren in brasschaat (2930)? Je kan van elk pand foto's en informatie bekijken, of zelf meteen contact opnemen met de makelaar. Huis te koop | 2930 brasschaat | bewoonbare opp.

Ontdek Er Snel Uw Droompand.


Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in brasschaat (2930), antwerpen Rustig gelegen op wandelafstand van scholen en winkels en vlakbij belangrijke invalswegen. Luxevastgoed.be biedt u een uniek aanbod residentiële eigendommen aan bij de betere makelaars.

Modernistische Villa, Goed Gelegen Te Vriesdonk / Mariaburg, Met O.a.


Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. In een prachtige parktuin met oud bomenbestand, vijver en bos, treft u deze kasteel villa met een bewoonbare oppervlakte. Zoek je een nieuwe woning om te kopen of te huren in brasschaat (+deelgemeenten)?