Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cool Huis Te Koop Delft Centrum Referenties

Cool Huis Te Koop Delft Centrum Referenties. Op een rustige locatie nabij uitvalswegen en het oude centrum van delft gelegen gezinswoning. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en op de fiets ben.

Appartement te huur Oude Delft 2611 CD Delft [funda]
Appartement te huur Oude Delft 2611 CD Delft [funda] from www.funda.nl

Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. In de afgelopen 14 dagen is de vraagprijs van koopwoningen in delft met 13,8% gestegen. Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters, foto's, video's en plattegronden.

Blijf Op De Hoogte Bekijk Ook Nieuwbouwprojecten In De Buurt Van Delft Bekijk.


Walter helpt mensen zoals jij om. ' omschrijving bijzonder wonen in een ruim hoek herenhuis in het. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in delft.

Gesitueerd Op Fietsafstand Van Het Centrum Van Delft, Loopafstand Van Een Supermarkt.


Op funda vind je nu een ruim aanbod huizen in centrum, delft. De vlouw 11 2611 ew delft. Steun oekraïne doneer aan giro 555.

Bekijk Foto's, Plattegronden, Filter Het Aanbod En Vind Direct De Huizen Die Je Zoekt.


De ligging is zeer gunstig met diverse buurtwinkels, treinstation delft campus en de uitvalswegen a4 en a13 vlakbij. Zoek je huizen te koop in centrum, delft? Midden in het centrum tussen de oude delft en de phoenixstraat.

Woning Met Groot Perceel De Vraagprijs Per M² Wordt Berekend Door De Vraagprijs Van De Woning (€ 650.000) Te Delen Door De Gebruiksoppervlakte Wonen (100 M²).


Vind jouw nieuwe huis in delft snel en eenvoudig op pararius.nl. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 70 m² en beschikt over 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers; Steun oekraïne doneer aan giro 555.

English Text Below In Het Centrum Van Delft.


Dit woonhuis is in 2020 geheel gerenoveerd en beschikt over maar liefst 5. Huis te koop sowetostraat 7 2622 la delft 127 m2 wonen 137 m2 perceel 4 slaapkamers. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van delft, loopafstand van een supermarkt.